laatste nieuws:

Altermij onder de vlag
van Peacock Container!

Altermij Tankverhuur is per september overgenomen door Peacock Container. Onze dienstverlening blijft zoals u die gewend bent maar met Peacock achter ons hebben we nu een sterke partner om ons bedrijf zowel in capaciteit als in kwaliteit te laten groeien.

 
 
 

Een nieuw begin op weg naar een succesvolle toekomst!

Op 31 augustus 2018 voltooide ISO-tankverhuurgroep Peacock Container de overname van de tankcontainervloot, inclusief bestaande huurcontracten en intellectuele eigendomsrechten, van het in Rotterdam gevestigde Altermij Tankverhuur B.V.

De transactie voegt 128 extra eenheden toe aan de eigen en beheerde vloot van Peacock Container als onderdeel van een vlootuitbreidingsprogramma waarvan het beheerde vermogen de afgelopen 3 jaar meer dan verdubbeld is tot ongeveer 5.000 eenheden vandaag.

 

Over de Peacock Container-groep

De Peacock Container-groep, opgericht in 1986, is gespecialiseerd in het leasen van tankcontainers aan producenten en transportbedrijven die actief zijn in de internationale olie-, chemische, gas- en voedselverwerkende industrie. Peacock Container heeft een wereldwijde focus en is gevestigd in Singapore en heeft ook een kantoor in Rotterdam. De vloot bestaat uit bijna 5.000 ISO-tankcontainers met een capaciteit van 14.000 tot 35.000 liter

adres

Peacock Container
Schaardijk 83,
3063 NH Rotterdam
E: info@peacock.eu  

 
 
compilatie-transport PEACOCK-color-klein.jpg

Managing Director Jesse Vermeijden:

“Wij zijn erg blij met deze uitbreiding. Altermij heeft een sterke klantenbasis in West Europa met een focus op producenten en eindgebruikers. De roots van Peacock liggen ook in Rotterdam en onze manier van werken is erg vergelijkbaar met die van Altermij. Wij zijn er van overtuigd dat de vloot en service van Peacock kan bijdragen aan verdere groei van de klantenbasis. Uiteraard met dezelfde flexibele hands-on mentaliteit die de Altermij klanten gewend zijn”

 

De naam Altermij is al meer dan 50 jaar verbonden met tanktechniek.

In de productie van stationaire opslagtanks is een solide  en betrouwbare naam opgebouwd en Altermij Tankverhuur heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een specialist in de verhuur van tankcontainers.

Altermij Tankverhuur beschikt over een uitgebreide vloot van moderne, goed onderhouden tankcontainers met zeer uiteenlopende specificaties.

We zijn gevestigd in Rotterdam-Botlek op het terrein van NTC Tankcontainer Services B.V. waar we gebruik maken van het depot voor opslag, onderhoud en reiniging van onze tankcontainers.

am.jpg

Kwaliteit in techniek én service!

Wij zijn in staat snel, flexibel en kosten-efficiënt te werken en snel de eventueel door u gewenste technische aanpassingen te doen en/of onderhoud te plegen.
Rotterdam en onze manier van werken is erg vergelijkbaar met die van Altermij.